Webáruház

Kedvezményes ajánlatokkal várjuk webáruházunkban. Bármikor, bárhonnan elérhető! Próbálja ki Ön is!

Összekapcsolható termékek

Segítünk kiigazodni melyik terméket mivel lehet kombinálni, hogy minőségi felületet kapjunk.

Segítünk eligazodni termékeink sokaságában!

Natural termékeink természetesen önmagukban is használhatók, azonban vannak olyan felületek, amik igényelhetnek extra kezelést, felületerősítést.

Itt felsoroljuk, hogy melyik terméket mivel lehet kiegészíteni, hogy minden igénynek megfeleljen a kezelt felület.

 

Natural Lazúrfesték:

  • kültéren az Natural Extra vízálló és UV szűrő termékünket ajánljuk, amely meghosszabbítja a lazúrral kezelt kültéri felület élettartamát. Így függöleges falon két évvel is meg lehet hosszabbítani a festés tartósságát.

 

Natural Parketta- és hajópadló olaj:

  • a két rétegben felvitt Parketta- és hajópadló olajra tetszés szerint alkalmazható a Natural Méhviaszbalzsam padlóra és bútorra, ha viaszolt padló az elképzelésünk.
  • szintén két rétegben felvitt Parketta- és hajópadló olajra tehetünk akár Natural Finish olajat, ami strapabíróbbá teszi a felületet. Ilyen felületek pl.: lépcsők, korlátok, előszobák padlói.

 

Natural Színezett olaj: 

Ez az olaj tulajdonképpen ugyanazt tudja, mint a Natural Parketta- és hajópadló olaj, csak színes változatban. Ezért ehhez a Natural Parketta- és hajópadló olajnál említett két alternatíva nyugodtan alkalmazható. Természetesen bútorokat is nyugodtan kezelhetünk vele.

  • a Natural Színezett olajra tetszés szerint alkalmazható a Natural Méhviaszbalzsam padlóra és bútorra, ha viaszolt felület az elképzelésünk
  • a Natural Színezett olajra tehetünk akár Natural Finish olajat, ami strapabíróbbá teszi a felületet. Ilyen felületek pl.: lépcsők, korlátok, előszobák padlói, de lehet szó bútorokról is

 

Natural Kemény bútorolaj:

Ez a bútorok színtelen felületkezelő olaja, tehát erre is tetszés szerint tehetünk viaszt, vagy Finish olajat.

  • alkalmazható a Natural Méhviaszbalzsam padlóra és bútorra, ha viaszolt felület az elképzelésünk
  • az igénybevett bútorfelületek erősítésére (mint pl.:asztallapok, székek, padok) javasolt a Natural Finish olaj használata

 

Natural Méhviasz balzsam Aqua - színes festék fára:

Mivel ez a beltéri festék önmagában kevésbbé igénybevett felületekre ajánlott (mint pl.:lambériák, mennyezeti gerendák), mindenképpen javasolt a Natural Finish olaj használata, hogy fixáljuk vele azokat a felületeket, amelyek az előbbiektől eltérnek. Tehát ha bútorokra, használati tárgyakra festjük, akkor tegyünk rá utolsó rétegként Natural Finish olajat.

Natural referenciák